Gyártóüzem

» Gyártóüzemünkről

Factory outside

A vállalat 2014-ben az ország keleti részén, Szerencsen átadott új, zöldmezős beruházásként felépült 1000m2-es üzemcsarnokában elindította LED-világítótest összeszerelő tevékenységét. Az üzemcsarnok kialakítása hasonló termékek gyártásában nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek bevonásával történt, így az minden tekintetben megfelel a speciális termék előállítása által támasztott követelményeknek.

A gyártás elindítását jelentős K+F tevékenység előzte meg. A tulajdonosok és a szakemberek célja egy olyan prémium minőségű, hazai gyártású lámpatest létrehozása volt, amely tökéletesen kielégíti bármilyen ipari létesítmény, közterület, irodaépület, vagy akár egy sportcsarnok megvilágítási igényeit és maximális megbízhatóságával, alacsony fogyasztásával és kimagasló élettartamával biztosítja a lehető legoptimálisabb megoldást a vállalat partnereinek, megrendelőinek.

Factory outside

Mivel a az alapanyagok, alkatrészek saját fejlesztése jelenleg is tart, ezért egyelőre azokat a vállalkozás külső beszállítóktól vásárolja. A jó minőség mellett fontos szempont volt kiválasztásuk folyamán, hogy a partnerek lehetőleg magyar tulajdonosi hátterű vállalkozások legyenek, a LED dióda kivételével ennek a szempontnak is sikerült megfelelni. További prioritásként jelentkezett annak a jelenleg általános problémának a megoldása, mely szerint sajnálatos módon a különféle hazai forgalmazók által megadott termékspecifikációk nem minden tekintetben felelnek meg a valóságnak.

Factory insideA termékek adatlapjain olvasható fontos tulajdonságok (élettartam, fényerő, stb.) egy vásárló, felhasználó számára nem ellenőrizhetőek, csak laboratóriumi körülmények között mérhetőek. A valótlan adatokat állító forgalmazók termékei pedig nem csak az adott forgalmazót, de az egész LED világítási iparágat „lejáratják”.

Hisszük hogy az egyedi szolgáltatásainkat egybekötve a folyamatos fejlesztésekkel a magyar világítástechnika piacán egy ügyfélbarát környezet kialakítását eredményezi, elégedett megrendelőkkel.

Back to Top