Szolgáltatás

Lighting Design & Tervezés

Lighting SimulationA DIALux Lighting Design Software az egyik legelterjedtebb és legsokrétűbb program különböző fénytervek készítésére épületekre és környezetükre – beltér- és kültér egyaránt. Future Plastik professzionális és magasan képzett csapata segít a megrendelőinknek az ideális világítási feladatok ellátására tervezett beállításokat és megvilágítást létrehozni.

A DIALux Lighting Report, mint beszámoló a legjobb felület, hogy az ügyfeleink felé kommunikáljuk és megértessük velük az új vagy régi épületek világítási metódusait és értékeit, ideális világítási felülelek kialakításait.

 

Építészeti Lighting Design 

Lighting SimulationFuture Plastik Kft. széleskörű útmutatást és tanácsadást nyújt, amely minden szegmensét lefedi a világítástechnikának. Csapatunk mesterséges és nappali fény tervezésre, szimulációra és elemzésére szakosodott. Szakképzett kollégáink tanácsadást is nyújtanak az ügyfeleinknek a világítás tervezés részeként, mint reklámtáblák, stadionok, kiállítótermek, múzeumok, galériák világításával kapcsolatosan is.

Lighting SimulationSzintén segítséget nyújt cégünk a fényforrások, lámpatestek pontos pozícionálásban, szolgáltatásunk részeként, hogy az adott helyiségben végzendő tevékenységhez a lehető legmegfeleleőbb fényt biztosítsuk, az ott dolgozóknak pedig ideális érzetet keltve ezáltal a munkavégzéshez.

Mindezen felül csapatunk teljes körű tervezési szolgáltatást kínál, egészen az alapoktól, a vezetékek és a kontrol rendszerek, megvalósítási tervek, programozás, és próba üzemmel bezárólag.

A DIALux Lighting Design Software segítségével a Future Plastik teljeskörű világítási és szimulációs szolgáltatást biztosít ügyfelei számára az alap koncepció kiválasztásától kezdve, a megfelelő LED fényforrás kiválasztásáig, a rendszerek beüzemelésével bezáróan.

Back to Top