Bemutatkozás

FP ÜzemFuture Plastik

A Future Plastik Kft. egy 2009 decemberében alakult társaság. Fő tevékenysége elektronikus fogyasztási cikk gyártása és a folyamatban lévő projekt keretében is ezen tevékenységét fejleszti.
Tulajdonosainak hosszú távú célja egy teljes mértékben saját eszközökkel és alapanyagokból előállított LED fényforrásokat gyártó üzem és minőségellenőrzési labor létrehozása, és az itt gyártott termékek értékesítése.

Műszaki szempontból a fejlesztés két fő projektre bontható: a fényforrások alapanyagai (az alkatrészek) előállításának, illetve a gyártóüzem és az ott előállított késztermék gyártásának, összeszerelésének megvalósítására.

A Future Plastik Kft. küldetése, hogy az általa gyártott és fejlesztett világítástechnikai eszközökkel csökkentse, valamint pontosan nyomon követhetővé tegye a világításra fordított energiafelhasználást, innovatív (műszaki) és ötletes (dizájn) megoldásaival kellemesebbé és színesebbé tegye a munka és lakókörnyezeteket.
Célunk, hogy megszerzett tudásunkat, mint legfőbb piaci értékünket partnereink számára is a leghatékonyabb módon kamatoztathassuk. Szakembereink szakmai tudása, többéves tapasztalata a garancia szolgáltatásaink kiváló minőségére.

A Future Plastik Kft.-re az alábbi értékek jellemzőek:

– Energiatakarékos környezetbarát termékeket gyárt, mellyel csökkenti a világításra fordított energiafelhasználást,
– Precizitás és professzionalizmus: a gyártott termékek magas szintű minőség és szigorú gyártási ellenőrzés mellett készülnek,
– Rugalmasság, mely az egyedi igények kielégítésével a vevőközpontúságban nyilvánul meg,
– Innováció, ami a termékek folyamatos fejlesztését jelenti,
– Egyediség: a termékek sajátos és különleges megoldásokat tartalmaznak mind műszaki, mind dizájn oldalon.

A Future Plastik Kft. teljes körű segítséget nyújt Partnereinek a világítás-korszerűsítési munkálatok felmérésében és végrehajtásában. Cégünk olyan mérnöki szolgáltatást nyújt, amely során felmérjük a meglévő épületek jelenlegi energiafogyasztását, és megvizsgáljuk a lehetőségét, hogyan tudjuk azt jelentősen csökkenteni.

Az elemzéssel számba vesszük az energiafogyasztást, fénytechnikai méréseket, a beruházás költségét, a megtérülési időt, az új fényforrások várható élettartamát, valamint a finanszírozási lehetőségeket is.
Ajánlatunk elkészítésének első lépéseként szakembereink felmérik a helyszínt.

Ennek során meghatározzák:

A jelenlegi lámpatestek típusát, számát és a megvilágítási pontok magasságát,
A lámpatestekben lévő fogyasztók mennyiségét (típus, méret, teljesítmény),
Megvilágítási követelményeket (szabvány szerint, vagy speciális igény alapján).
A felmérés adatai alapján előzetes tervet készítünk, amelyben részletezzük a beruházás költségét, modellezzük a világítást, valamint megtérülési számításokat is csatolunk annak érdekében, hogy a villanyszámla-, valamint az egyéb költségek (karbantartás, égőcsere, stb.) garantált csökkentése alapján megkönnyítsük az Ön döntését a projekt elindításával kapcsolatban.

Felmerülő igénye esetén:

-Vállaljuk a teljes elektromos kiviteli tervdokumentáció elkészítését műszaki ellenőrzéssel és érintésvédelmi felülvizsgálattal, a hatályos jogszabályoknak megfelelően,
-Segítséget nyújtunk támogatások megpályázásában, megvalósíthatósági tanulmányok elkészítésében, részleges vagy teljes projektmenedzsmentben,
-Megállapodásunk szerint a termékeket leszállítjuk Önnek, igény esetén a teljes villamossági kivitelezést elvégezzük,
-3-5 év garanciát biztosítunk.

Felmérünk, tervezünk, gyártunk, szállítunk, szerelünk – az Ön igényei szerint!

Back to Top