Legnagyobb számban értékesített termékeink

Future Plastik Kft-ről

Magasan képzett szakembereink tudásával alakítottuk ki termékeinket és a szükséges infrastruktúrát, amely lehetővé teszi kiváló minőségű termékek gyártását és forgalmazását.

Célunk olyan prémium minőségű, hazai gyártású fényforrások és ipari lámpatestek létrehozása volt, amely tökéletesen kielégíti bármilyen ipari létesítmény, közterület, vagy akár egy sportcsarnok megvilágítási igényeit maximális megbízhatósággal, alacsony fogyasztással és kimagasló élettartammal.

Küldetésünk

A Future Plastik Kft. egy kiforrott, megbízható rendszerrel rendelkezik a LED- gyártás iparágában, tapasztalt nagykereskedelmi és ellátási menedzsmenttel egybekötve. Cégünk ötvözi a prémium OEM szolgáltatásokat, a garantált termék minőséggel, folyamatos alkatrész utánpótlással és mindemellett pontos szállítási időt is garantál.

Küldetésünk eljuttatni minden előnyét az erengiatakarékos LED világításnak világszerte potenciális ügyfeleink számára, lehetővé téve számukra a világítástechnika újításaival, fejlesztéseivel és egy környezettudatosabb eszmével azonosulni.

Luxeon
CREE Leds
BridgeLux
Moso
Mean Well

palyazat

Back to Top